Scheldeloodsenkoor

Lekker weertjuhhh!!!

Zuidwest 7, uitschieters 8…jaaaa, dat begint er op te lijken ! Storm, regenbuitje zo nu en dan…persoonlijk hou ik er wel van. Het hoort ook bij het eiland, vind ik. Zon? Hitte? Ga maar naar ’t zuiden, toch? Op zon moet je gewoon niet rekenen, klaar.
Even een paar photootjes van vanmiddag:
De boot met het weekendpubliek. Iedereen staat op het dek lijkt het. Doen ze dat voor het uitzicht of voor de frisse lucht…?De badgasten kunnen dit weekend lekker uitwaaien…en het is heerlijk vertoeven aan ’t strand, echt waar.

Maar ja, er ontstaat nu wel een probleempje….dit is namelijk ook het weekend van ’t Scheldeloodsenkoor. Het hele koor met aanhang zou vanmiddag met een aantal klippers deze kant op komen. Men zou aan boord ook overnachten. Maar….ja. Zuidwest 8 geven ze ook door he, we hebben net gebeld met één van de schippers….en hij vindt ’t onverantwoord. Ook verzekeringtechnisch gezien. Dus…misschien komen ze tegen middernacht nog deze kant op, of misschien komen ze nog met een andere oplossing. We horen wel. Maar ja, heel sneu allemaal. Vanavond zou het groot feest zijn in de Oude Stoep. Dat gaat dus niet door. Of ze moeten allemaal met de veerboot komen, maar het grote probleem is dan: waar te overnachten? Dat zou aan boord van de klippers.
Nou ja, ben benieuwd wat ze beslissen.

Gisteren zou de Schuttevaerrace onze haven aandoen. Nou, mooi niet dus! Te harde wind…Hebben we dus voor nop twee steigers leeggehaald.

Verder hebben we dit weekend het Waddentoernooi, d.i. een sportief, jaarlijks terugkerend sportief treffen tussen de waddeneilanden onderling. Het zijn verschillende sporten, van hengelen tot hardlopen. (Zelf doe ik morgen mee met het hardloop-onderdeel, dus daar winnen we mee )

We hebben momenteel de havenmeester van Schiermonnikoog op de koffie, dus ik moet afsluiten.

Tot de volgende x!

Advertenties

Een gedachte over “Scheldeloodsenkoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s