Hectiek!

Het werd gewoon hectisch vanmiddag! Helemaal niet op gerekend…het stroomde maar binnen. Ja, de H – T roeirace was gaande (Harlingen – Terschelling) en daarom hadden we al wat extra verkeer verwacht…maar zóveel, nee.

De werkhaven ligt helemaal VOL. Dat zijn dan 30 charters van de bruine vloot. En de jachthaven…nou, zo’n 170 ongeveer. Het was weer zweten vandaag!  Nou…zwéten…eerder verkleumen. Kóud dat het was…Lammert was toch de ganse middag in ’t bootje om de bruine jongens een beetje in goede banen te leiden…maar die regen he…(niks geen regenjack aan ofzo, nee hoor). Maar die drukte hadden we dus niet verwacht, en dat ondanks het slechte weer….sneu hoor, voor de badgasten.

Nog een aanvarinkje hier en daar, een EHBO gevalletje, een kind van het talud afgegleden (plons!), storinkjes links en rechts…kortom, het was toch wel weer levendig, net als in het hoogseizoen. Gezellig toch?

Hier nog een paar photootjes.
Tot de volgende!

260506_106

260506_107  260506_109

260506_105

Advertenties

2 gedachtes over “Hectiek!

  1. goh..dat ik u niet eerder ontdekt heb..en nog wel collegaas bij web-log..Leuk om eens de havenkant te lezen. Ik lever de kampeerkant op Stortemelk. Kampeergroet van 10 (tot nu toe razend duur internettend in de tent, volgende keer maar wifi-jend in de jachthaven ..)

  2. toch een drukke baan havenmeester! Erg leuke verhalen op het weblog! Trouwens de foto’s zijn ook mooi. Ondanks dat ik vlak bij de Achterhoek woon kan ik me voorstellen dat je als vlielandse jongen heimwee krijgt naar huis. Ik ben dan ook erg jaloers op jullie mooie uitzicht op het Wad. Het uitzicht is trouwens een goede reden om jaarlijks hier met de boot op vakantie te komen!:-)!!!!

    Groetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s