Buien? Waar?

We lopen ons het vuur uit de sloffen deze week; heb zelfs nauwelijks de tijd om een weblogje te tikken…(ik kan moeilijk zeggen dat ik geen inspiratie had – een blogje als dit is binnen 5 minuten klaar). Het ligt gewoon de hele week ‘vier-dik’ hierzo. Mooi weer + Oerol + vergrijzing = drukte.

Nou moet ik ook zeggen dat er niet veel spannende dingen zijn gebeurd hoor. Ik zei nog laatst tegen iemand op de VUT-steiger *) : ‘er gebeurt de laatste tijd weinig spannends hier’, en ja, iets in het wilde weg verzinnen kan je ook niet maken, dusse….

Was een dikke stormwaarschuwing vandaag, althans buien met windstoten. Iedereen gewaarschuwd enzo, zoveel mogelijk….en toen maar wachten. En er kwam niets! Ja, beetje regen, maar dat had niets om ’t lijf. Het was wel aardig in de buurt trouwens, dat wel.
Kijk maar:
Pscrn2

En in de haven zag het er een beetje sombertjes uit vanavond:
Pscrn1
(Hee, een vlieg voor me lens!) We hadden zelfs ook nog wat verkeer vanavond. Een groepje Engelsen die nogal moeite met parkeren hadden en verder nog wat andere huurbakken. Viel me wel op dat er geen landgenoten binnenkwamen. Ja, wat wil je, er is VOETBAL vanavond. Het hele land is stilgelegd.
En wij hebben de openingstijden daarvoor aangepast.

Het zal mij benieuwen vanavond….

Garoet!

*) steiger 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s