Gemiezer

De voorhaven ligt momenteel zo goed als vol. Volgens mij zijn alle 40 meter klippers die er zijn naar Vlie gevaren vandaag.

Voor de rest is het toch weer behoorlijk druk voor de tijd van ’t jaar – hoewel het nu toch wel opschiet hoor, nog een paar weken en het barst los hierzo.

Vanaf zondagmiddag tot gisteren hadden we een beetje regen. Gelukkig, denk je dan…de natuur heeft het gewoon nodig, juni was veels te droog. In feite praat je over anderhalve dag miezerregen…Nou, niks aan de hand toch? Je weet: de vooruitzichten v.a. dinsdag zijn zonneschijn en hitte, dus nu mooi even tijd voor de musea, een goed boek en gezellig binnen zitten.  Maar nee hoor, wat doen ze? Klágen!  Het lijken wel Nederlanders! "Heeft u dat weer besteld?" "Krijg ik geen korting?" en meer van dat ongein aan de balie. Mensen, geníet ervan – anders ga je maar naar Thailand wat iedereen doet tegenwoordig – alleen miezert het niet, nee…daar heb je de moesson!
Kan je nagaan hoe het hier aan toegaat met twee weken minder weer, ja, dan wordt men écht vervelend hoor.

Genoeg over het weer (het klaart trouwens aardig op)…is er nog wat gebeurd? Mwoah…eigenlijk niet…ja, paar aanvarinkjes gister…de halve platbodemvloot van Heech by de Mar hadden we hier in de jachthaven met mensen die niet kunnen manoeuvreren. En ’t waaide gister windkracht 6…Inderdaad, het ging niet geweldig. Ook anderen kwamen er niet zonder kleerscheuren vanaf. Nou ja, heeft de verzekering ook weer wat te doen…

Komend weekend wordt het druk. Dat weet je gewoon – tij loopt goed en ’t wordt mooi weer. Actie!!!

Als afsluiter een foto vanuit ’t kantoor van vanavond. Vredig plaatje, niet?

Doeg!

P1010008

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s