TOP!

Het is zo druk dat ik nauwelijks tijd heb voor zaken die er écht toe doen, zoals deze weblog 😉

Even een kleine update.

De haven is nu elke dag vol, of in ieder geval: zo goed áls. Het Noorden heeft sinds een week ook zomervakantie en vanaf vandaag begint de bouwvak. Het is nog steeds drukkend warm hier, maar gelukkig is dat maandag over. Dan zitten we weer in de frisse lucht. Eindelijk!

Twee items die het plaatselijke nieuws haalden: er was brand aan boord van een charter. De brandweer was er snel bij en die kon de schade beperken. Verder iemand met een hartinfarct. Ja, dat was een hele schrik. Was ook nog een trouwe gast van ons. Zijn rikketik hield er een minuut of drie helemaal mee op, maar gelukkig kreeg onze arts en EHBO het systeem weer aan de praat. Hij maakt het nu weer aardig goed.

We groeien echt dicht hier, niet normaal. Bijna elke dag is er wel iemand jarig of zoveel jaar getrouwd, en dat betekent gebak. Heerlijk hoor, maar o, o…die korte broek houdt het bijna niet meer. Maar het is toch wel leuk, betekent toch dat je gewaardeerd wordt, niet dan? Het hóeft tenslotte niet.

Het is dus TOPseizoen momenteel. We draaien een zomer van heb-ik-jou-daar, en wij niet alleen, nee, ook de campings en de hotels en alles wat maar dienstverlenend bezig is hier. Niemand heeft tijd, iedereen heeft het smoordruk. Je hoeft ook niks af te spreken met iemand, want er is gewoon geen tijd. Meld je maar weer over 5 weken.

Dat was het al.

Ik ga weer. Doei!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s