Was dit het?…

Zou het al over zijn??

Ik kwam vanochtend vroeg ’t kantoor binnen en geloofde m’n ogen niet toen ik een blik richting haven wierp: water! Heel veel water. Meer water dan boten.
Ik was gister een dag vrij en toen heeft er een uittocht plaatsgevonden. Van ’t weekend was het nog vol. Dus nu zitten we te denken van: was dit het nu, of komen we nog vol met mooi weer deze maand. Want het noorden heeft nog tot begin september vakantie enne…ja. Dus, vandaar he.

Voor ‘tzelfde geld komen we toch nog een keetje vol met (heel) mooi weer. Maar ’t is nattevingerwerk.

Maar goed, zo zag het er vanavond uit: (zoals altijd, klik voor groot formaat):

P1010007_1
Toch wel een fraai plaatje, als zeg ik het zelf 🙂

Je ziet die kindertjes daarzo op de voorgrond. Zo gaat het de hele zomer: krabbetjes vangen. Geweldig vinden ze dat.  En elke dag kan je er op rekenen dat er eentje de plomp induikelt, want dat talud is zo glad als groene zeep. En dat ondanks het feit dat we van ’t voorjaar altijd het talud afspuiten. Maar ja, dit jaar waren we eigenlijk een beetje te vroeg klaar ermee; het groeide extra hard aan.

Ik klaagde laatst nog tegen iemand op steiger 6 dat ik nauwelijks aan bloggen toekom vanwege drukte, en dat er trouwens tóch nooit iets spectaculairs gebeurde…en áls er iets spectaculairs gebeurde dan had ik natuurlijk net geen cameraatje bij me gestoken. Terwijl ik dat zei hoorde ik opeens OHOOO HOOO HOOOO… Duikelde er een man BIJNA in ’t water vanuit zijn bijbootje. Dat scheelde niets, hij kon nog nét z’n evenwicht houden. Wát een geluk…..dat ik mijn camera vergeten was. Ik had me anders wel op m’n kop kunnen slaan als die man erin was gedoken. Dan is het: eerst knippen, dan helpen.Jaja, prioriteiten stellen 🙂 Ik had dan weer een leuk item gehad voor m’n blog.
Eigenlijk moet ik altijd een camera op zak hebben.

Het is dus rustig momenteel.
Kijk maar eens hoe Nynke van de frietkot verveelt voor haar uitkijkt….
(candid photootje)
P1010008_2
"zucht…wanneer kan ik naar huis…."

Okee.
Verder weer geen nieuws.

Ik ga weer. Doeg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s