We beginnen weer!

De winter is voorbij – het ‘harde’ leven neemt weer een aanvang!

Dus EINDELIJK krijg ik vanzelf weer wat inspiratie om te bloggen. Ja, dat kon afgelopen maanden gewoon niet, het moet per slot wél over de haven gaan, niet? En als er nou niks te melden valt, dan valt er ook niks te melden.

Maar goed, het is weer voorbij die mooie winter. Zonder sneeuw en ijs…wat een teleurstelling (vind ík hoor). Zoveel water op het eiland, alle vijvers in de vloed, de Kroon’s Polders schreeuwen er gewoon om om beschaatst te worden….maar nee. Het had niet mogen zijn. Het dooit plus elf, dus laat nu maar.

Maar het is omgevlogen. We hebben nog maar nét de haven winterklaar gemaakt…en we duiken weer richting seizoen. En het is waar: je verheugt je op de winter, want je hebt het he-le-maal gehad. Maar dan is het februari, en dan denk je: nou, het heeft nu wel lang genoeg geduurd, ik wil wel weer de haven in. Zo gaat dat elk jaar….
De werkzaamheden beginnen al gelijk stevig; er wordt morgen een aanvang gemaakt met baggeren (komende twee weken) dus de steigers moeten aan de kant (anders kan Gerard er niet bij). Dat doe je niet even…
Er moet veel gebeuren, je bent zo zes weken verder. De Paas is vroeg, dus we moeten opschieten.

Ik hoop vanaf morgen geregeld iets ‘leuks’ te melden vanuit ons haventje (camera niet vergeten) want het is al VEEL TE LANG stil geweest hier.
We hebben er weer ZIN in 🙂

Tot gauw!

Advertenties

Een gedachte over “We beginnen weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s