De beuk

En NU moet het hard gaan, want anders ojee ojee….26 april staat op de kalender als de dag dat we losgaan hier. En er moet nog het één en ander gebeuren. Dus daarom is het nu echt van: de beuk er in. Alle hens aan dek en alle manschappen verzamelen en alle verloven zijn ingetrokken.
Ja zeg, kijk eens op de kalender. Dan zie je 21 maart staan als het Paasweekend. Normaal zijn we dan al vol in bedrijf en hebben we al een drukke haven. En die 21 maart is al over drie weken! Te gek gewoon. Dus in 7 weken vanaf nu moet het hier gewoon klaar zijn. Nou ja, dat zijn we dus niet, want we hebben dus geen havengbouw. Onder andere, we zien wel.
Ondertussen word ik vaak gebeld door de mensen van de bruine vloot. Die maken plannen en in maart gaan er al een hoop varen. Nou, ik kan ze helaas niks toezeggen. Ja, 26 april kan ik toezeggen, dan gaan we los. Maar eerder? We doen ons best, in ieder geval gaat één dezer dagen het slot op de havenmond, want die wordt aangepakt. Er kan dan geen roeibootje meer in. Dat zal een paar weken duren, 2 of 3, dus zegmaar de hele maand maart kan er geen kip in.
En ja, 26 april gaan we dus los, en dan hebben we gelijk al volle bak! Want het is Mei-vakantie. Met mooi weer zitten we -normaalgesproken- gewoon vol. Dus worden we in één klap in het diepe gegooid. Niet even rustig wennen, hoe het gaat met de boxen en het sanitair en dergelijke, nee hoor. Het is gelijk van hup!
Als je het zo ziet zou je niet zeggen dat het op tijd afkomt. Maar optimisme viert hier altijd hoogtij dus … ja hoor, het gaat lukken!
Ondertussen ben ik (zoals  ik in mijn vorige blogje beloofd heb) naar het tentenkamp getogen om te kijken hoe hoog de duinen nu opgespoten zijn met ons zand.
Hier een paar photootjes:
A10036

A10037

A10038

A10039

A10040

A10045

Aardig duintje geworden he? ’t is iets van zegmaar 5 meter verhoogd. Een veilig gevoel voor de kampeerders.

En zojuist, op weg naar me keet, heb ik een panoramaatje geschoten van de uiterste westkant van de haven (dus daar bij de helicopter zegmaar). Komt ie:
Pano

En verder…oja! Ik heb sinds kort weer eens een POLL hier aan de linkerkant staan. De vorige ging over: bent u blij met de nieuwe jachthaven of niet…(meerderheid zei NEE), en nu gaat het over een golfbaan met 9 holes. De plannen zijn al vergevorderd om een  golfbaan aan te leggen tussen  onze haven en de camping.  Ben  wel benieuwd wat u ervan vindt.  Dus: ga uw gang!

Groeten weer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s