In het zweet…

Dag dag!

Even een snelle update. Want ik zei al dat het spannende weken zou worden. Halen we het of halen we het niet voor de Pasen….
Nou, het volgende.
We zijn alle hens hier, overuren bij de vleet, in het zweet des aanschijns…bikkelen en zwoegen…met de zweep erover. Kortom: we doen er alles maar dan ook alles aan om volgende week goeie vrijdag los te gaan.
Noor, hoe staan we ervoor.
Het gebouw:
– sanitaire gedeelte ->> zal net gaan lukken.
– restaurant ->> half mei.
– supermarkt ->> gaat lukken (a.s. zaterdag).
– ons kantoor ->> mwwoahh tja nou. oei.
Havenmond ->> nog een week werk.

Aldus mijn info welke ik in de wandelgangen heb vernomen.

Hoe dan ook, ook al begeven de damwanden het en stort ons gebouw als een kaartenhuis in elkaar bij wijze van spreken,  we gaan met de Pasen open.
Misschien dat we het havengeld in de snackbar gaan innen, mocht ons kantoor boven nog niet klaar zijn. We zien wel.
De PIN zal nog niet aangesloten zijn. Dus als u massaal deze kant opkomt (ja toch?) weet dan dat u contanten bij u stopt.
Onze fameuze WEBCAM zal ook nog niet direct zijn aangesloten. Ook het draadloze Internetgebeuren zal nog niet functioneren. Tja, als de planning nou eens klópte (eind maart oplevering) dan waren we gewoon 100% operationeel met de Pasen. Maar ik zei al in de vorige blog: we wennen er aan.  Altijd maar weer later, nog niet, volgende week, maand, jaar… op ’t laatst berust je erin. Ligt niet aan de werklui hoor, laat dat duidelijk wezen. Die werken zich bijkans drie slagen in de rondte en het ziet er allemaal puik uit.

En dan de grote PLUS: We draaien zometeen volop met werkelijk een schitterend gebouw, het is dan echt je-van-het. Het mooiste havengebouw van de Wadden. Komt dat zien. En de jachthaven zelf is ook de fraaiste van de Wadden. Ja hoor, in het seizoen zijn we helemaal functioneel en dan kunnen we de varensgasten alles bieden.
Zo is het.

En dan nu een paar plaatjes van vandaag.

Pict0014
De damesafdeling…

Pict0015
..en de herenafdeling. Dit moet volgende week klaar zijn.

Pict0023
We hebben het infobord vanmiddag opgehangen.

Pict0017
De werkzaamheden aan de havenmond.
(Continu het werkschip in de havenmond, dus ook vandaar dat we gestremd zijn).

Pict0018
Ze hebben nog een week nodig – net op tijd dus…

Pict0019
In de hoek achter de hoogtebeperking zijn ze bezig om de verzakking te herstellen.

Pict0016
Ook dit behoort tot onze werkzaamheden: het terrein vegen en onkruid verwijderen. Jaja!

Tja, aan de ene kant bezwaart het ons wel dat we pas met Pasen open gaan. Want het komend weekend hebben we mooi weer en konden we het al best gezellig hebben in de haven. We gokken dan toch op een bootje of 50 zegmaar. Ja wat wil je, ze zijn niet meer te houden. De meeste bootjes gaan nu zo’n beetje het water in. En wij zijn ook niet meer te houden… Wij tellen de dagen af.

Tot de volgende update!

   
 

Plaats een reactie